Vinthund.net » Om Vinthund.net » Inloggningsproblem?
 » Vanliga problem
Var god logga in eller registrera dig.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd


Författare Ämne: Vanliga problem  (läst 22525 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Varga

  • Administratör
  • Antal inlägg: 1 282
Vanliga problem
« skrivet: oktober 30, 2009, 15:33 »
Har du tappat bort ditt lösenord?
Du kan själv beställa ett nytt lösenord genom att gå in på den här sidan och fylla i din mailadress. Då får du snart ett mail med instruktioner om hur du åter kommer in på ditt konto. Kom ihåg att du måste ange den adress du uppgav vid registreringstillfället.

Har du tappat bort ditt lösenord samt har ny e-post som du inte har uppdaterat din profil med?
Kontakta forumets administratörer på info(at)vinthund.net så kommer du att få hjälp. Dock kan det ta lite tid då vi inte alltid har möjlighet att gå igenom e-posten till info adressen varje dag.

Du har ett konto sedan tidigare men har glömt bort användarnamnet
Gå in på den här sidan och fylla i din mailadress. Då får du snart ett mail med instruktioner om hur du åter kommer in på ditt konto. Kom ihåg att du måste ange den adress du uppgav vid registreringstillfället.
Har du bytt mailadress så kontaktar du forumets administratörer på info(at)vinthund.net med information om din gamla mailadress så kommer du att få hjälp. Dock kan det ta lite tid då vi inte alltid har möjlighet att gå igenom e-posten till info adressen varje dag. Starta inte upp ett nytt konto då detta leder till att du då får dubbla medlemskap vilket bryter mot forumets regler.
När allt är sagt och gjort är mera sagt än gjort.


 Estalia by Smf Personal